Wat wil jij tot bloei laten komen?

‘Wat wil jij tot bloei laten komen?‘  Stilstaan bij jezelf om vooruit te gaan.

Een 2-daagse workshop 

In ons privé en werkzame leven is veel aan verandering onderhevig.  We staan voortdurend in een doe-modus en echt ontspannen blijkt een lastige klus. Meer dan ooit is het goed om even stil te staan bij jezelf en los te laten wat niet meer bij je hoort. Even terugschakelen, vertragen en dan weer energiek en geïnspireerd verder.

Bij te veel afleidingen kan je je intuïtie en creatieve ideeën kwijtraken. Geef je je intuïtie aandacht dan heb je daar het hele komende jaar profijt van. Dat vraagt dat je in contact bent met je geest én je lichaam. Je hebt niet alles in de hand, maar kan wel zorgen voor een vruchtbare bodem.

Met deze tweedaagse ga je een persoonlijke groeistap maken. Je werkt samen met anderen in een veilige en ontspannen sfeer.

Voor wie vooral

  • Je bent toe aan een verandering en zoekt de eerste stap
  • Je staat voor een nieuwe levensfase
  • Je denkt ‘Wil ik nog op deze manier zo blijven werken?’
  • Je merkt dat je minder voldoening ervaart in hetgeen je nu doet
  • Je weet wat je zou willen maar je stelt het steeds uit

Waarom tweedaagse workshop bij Van Rooijen Coaching?

Een prettige combinatie van inspanning & ontspanning, van zelfreflectie & inspiratie. We werken met speelse werkvormen en het is een mix van inzichten, ervaringsoefeningen, wandelen, rust en korte meditaties. Na de 1e bijeenkomst ga je aan de slag met uitproberen van jouw nieuwe inzichten en bij de 2e bijeenkomst gaan we dieper in op de hobbels en successen die je hebt ervaren.

Je krijgt meer zelfkennis, vertrouwen en inspiratie en hierdoor ervaar je richting en focus vanuit jouw waarden en talenten. Je krijgt meer grip op de ‘stemmetjes’ in je hoofd. Je krijgt praktische vaardigheden om je stevigheid en veerkracht te behouden. Je gaat zien hoe je jouw intentie kan omzetten in een eerste stap. 

Aanmelding

Een 2-daagse op 2 en 16 juni 2023 van 9.30 – 16.00 uur in Dominicanenklooster Huissen, Stadsdam 1, Huissen (bij Arnhem). Investering voor de tweedaagse is € 325,- excl. BTW en incl. koffie, thee, fruit en vegetarische lunch. 

Aanmelding: info@vanrooijencoaching.nl of bel vrijblijvend met Leny van Rooijen op 06-10521745. Heb je al zin in het programma, stap dan over de drempel heen, meld je aan en geniet van de voorpret.  

Het Dominicaanse klooster in Huissen is een fijne ruimte in een prachtige groene omgeving. Ook is het mogelijk om bij hen overnachtingen (voorafgaand of na de bijeenkomst) bij te boeken.

Leny van Rooijen is een geregistreerde professionele coach en begeleidt al vele jaren het versterken van mens en organisaties als verandercoach, trainer en persoonlijke coach.  Zij staat voor het belang van het werken met hart, hoofd en lijf. ‘Het grootste avontuur zit in jezelf’. Zie ook https://nl.linkedin.com/in/lenyvanrooijencoaching

Ervaringen van deelnemers

‘Ik voel weer inspiratie en richting vanuit de verbinding met mezelf en anderen’

‘Ik kreeg nieuwe inzichten, boeiend en verrijkend’

‘Fijne zinvolle dagen, goede sfeer’,

‘Vele kwartjes zijn nu gevallen’,

‘Ik ga meer naar mijn lichaam luisteren’,

‘Veel geleerd, vooral over mezelf’

‘Na de dagen lijkt alles gemakkelijker, lichter te gaan’

Voel weer vertrouwen om mijn pad te blijven volgen’