Over Leny

Coach Oosterbeek bij Arnhem

Ervaring/opleiding

Mijn naam is Leny van Rooijen en ik woon met veel plezier al jaren in de buurt van Arnhem. Ik ben geboren in de Betuwe en daar is de liefde voor natuur en ruimte ontstaan. Het ritme van de seizoenen als een natuurlijk continu groeiproces is voor mij inspirerend en ondersteunend. De ene keer gaat het om zaaien, de andere keer om bewerken, oogsten, verwerken en loslaten. Meebewegen met het ritme van het leven is een hele kunst.  

Ik heb ruime ervaring in het domein zorg en welzijn. Gewerkt als allround wijkverpleegkundige, adviseur voorlichting en gedragsverandering, senior projectleider cliëntenparticipatie, teamcoach en als integraal manager. Sinds 2010 ben ik als (team)coach, trainer, adviseur gaan werken omdat ik vooral geraakt wordt in het directe contact met mensen en geboeid ben door de interactie met de werkomgeving.  

Ik prikkel, spiegel, confronteer en ben supporter en uitdager. Met actieve werkvormen spreek ik verlangens en verborgen kwaliteiten aan en ondersteun ik bij het doorbreken van oude patronen met een blijvende impact.

Naast psychosociale kennis en ruime praktijkervaring heb ik mij o.a. laten beïnvloeden door life coaching, voice dialogue, NLP, familieopstellingen, lichaamswerk, positieve psychologie en systemische interventies. En bovenal heb ik vooral het werken met hart, hoofd en lijf weten te combineren.

Ik werk zowel voor bedrijven als voor particulieren. Vooral mensen op een ‘sleutelposities’ weten mij goed te vinden. 

Voor meer informatie zie nl.linkedin.com/in/lenyvanrooijencoaching.

Registeropleiding

De opleiding Life Coaching van Atma is geaccrediteerd door Stichting HBO Nederland (SHO) en Stichting Post HBO Nederland (SPHBO). Dit zijn landelijke organisaties op het gebied van HBO en Post-HBO opleidingen en maken deel uit van Stichting CPION; Centrum voor Post Initieel Onderwijs. Daarnaast heb ik de leergang Systemische interventies gevolgd en heb ik een licentie voor DISC. 

Ik ben ook aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO, dit is een zelfstandige stichting met als doel ‘professionalisering van het beroep van coach’.

Mijn registratienummer: SPHBO- 65227-59251