Praktisch

Coaching werkt alleen op basis van gelijkwaardigheid. Een kennismakingsgesprek van 45 minuten is gratis en vrijblijvend. Vragen met een traumatische achtergrond zal ik echter verwijzen naar een therapeut. Als je besluit verder te gaan maken we vervolgafspraken.  

Een sessie duurt meestal 5 – 6 kwartier en is meestal in de twee à drie weken. Afhankelijk van je doelstelling, bestaat een traject gemiddeld uit 4 – 8 sessies, vaak heb je dan voldoende inzichten en ervaringen om zelf verder te gaan. 

Een eenmalige diepgaande sessie voor mensen met ervaring met coaching en met een concrete coachvraag behoort tot mijn mogelijkheden.

De sessies vinden plaats in Arnhem Noord en omgeving en diverse locaties zijn mogelijk.

Investering
Particulieren: diverse individuele trajecten en workshops.
Voor organisaties en bedrijven gelden voor coaching trajecten, workshops en trainingen maatwerk prijzen. 

De werkgever vergoedt vaak coaching als het gaat om verzuimpreventie, re-integratie of loopbaanontwikkeling. Vraag na bij je werkgever en in overleg kan een voorstel worden opgesteld.

Kosten voor coaching kunnen vaak worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, valt Life Coaching hier soms ook onder. Vraag na bij je verzekering. Zie ook www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

 

´Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden´