Sterk in je werk

Gevoel van druk, geen overzicht meer en een gevoel alsof je nog meer moet? Wat wil ik zelf meer of minder de komende jaren ? Hoe kan ik hier zelf invloed op uit oefenen?

Training ‘Sterk in je werk’

Veel organisaties hebben te maken met continue veranderingen. Dit vraag van jou als medewerker dat je je proactief en ondernemend opstelt. Als je betrokken bent en openstaat voor veranderingen heb je meer werkplezier en kan je makkelijker meebewegen. Maar hoe doe je dit? Het begint bij jezelf. Om stil te staan bij jezelf, te reflecteren over waar jij energie van krijgt, hoe jij je talenten kan inzetten en soms weerstand kan overwinnen of door meer te communiceren. Waar ga jij je concreet op richten en (heel belangrijk): hoe doe je dat met mínder moeite en méér resultaat?

Werkwijze

Een praktijkgerichte interactieve training met ruimte voor onderlinge uitwisseling en leuke werkvormen.

Balans & energie in je werk

Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Hoe herken ik dit? Wat wil ik meer of minder de komende … jaar? En vooral hoe kan ik hier zelf invloed op uitoefenen?

Talenten & kwaliteiten

Waar ben ik trots op? Welke drijfveren, talenten en kwaliteiten heb ik en hoe zet ik deze meer in? Hoe herken ik mijn valkuil en mijn ‘allergie’ in contact met anderen?

Overtuigingen & opvattingen herkennen

Welke oude overtuigingen heb ik? Zijn deze nog helpend of beperkend? Wat houdt mij tegen om stappen te gaan zetten? Wat zou het effect kunnen zijn?

Emoties herkennen & jezelf uitspreken

Inzichten en ervaringen uit de vorige 3 workshops integreren. Waar ben je trots op? Wat wil je behouden? Wat wil je minder? Wat heb je nog nodig en van wie? 

Voor wie

Voor mensen die te maken hebben met veranderingen in hun werk en die op zoek zijn naar nieuwe perspectieven en/of handvatten om met plezier te kunnen blijven werken.

Maximaal 10 deelnemers.

Resultaat

Meer werkplezier door meer zelfsturing. Nemen van initiatief en eigen keuzes in je werk. Duidelijker ondersteuning kunnen vragen voor bereiken van resultaten. 

Reacties deelnemers

‘Heel waardevol, aanrader’, ‘Anders denken op een positieve manier’, ‘Vele kwartjes zijn gevallen’, ‘Belang kernkwaliteiten en passende functie’, ‘Geleerd hoe ik me meer kan laten horen’, ‘Durven uitspreken, kwetsbaarheid laten zien’, ‘Eigenlijk zou het hele team deze training moeten doen!’.

´Alles wat aandacht krijgt, groeit.´