Workshop Wat houdt je tegen?

´Het gaat niet om de weg die je in slaat, maar het spoor dat je na laat. ´

Je wilt graag een andere functie maar je onderneemt niets omdat je jezelf nog niet goed genoeg vindt of omdat je geen risico’s durf te nemen. Je wilt meer tijd voor jezelf maar je doet het niet omdat je anderen niet wilt teleurstellen.

Doe jij jezelf ook wel eens tekort, omdat je denkt dat het je niet zal lukken of omdat je denkt dat het voor jou niet is weggelegd? Dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilt? Dan is de kans groot dat je werkt vanuit belemmerende overtuigingen. Deze houden je vaak onnodig ´klein’ of onnodig ´groot´ of maken dat je je verlamd gaat voelen.

Door een interactieve workshop met diverse werkvormen krijg je inzicht in jouw belemmerende gedachten. Door deze met aandacht te onderzoeken en te ervaren, kun je ze ombuigen naar meer helpende, versterkende gedachten. Je krijgt meer zelfvertrouwen in situaties die je nu als lastig ervaart. Je durft te gaan experimenteren met nieuw gedrag. Het is het begin van een positieve spiraal om meer je eigen leven te leiden.

Aantal deelnemers: 5 – 8

Deze wordt in opdracht van bedrijven en organisaties aangeboden en voorafgegaan door een intakegesprek.