Tweedaagse ‘Ontslag in perspectief’

 Hoe ga je zekerder om met een onzekere toekomst?

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis met veel consequenties. Mensen reageren hierop verschillend en niet altijd even effectief. Zoals gaan zoeken zonder een heldere focus en een duidelijk plan of blijven denken en verlamd raken door twijfels en onzekerheden. In deze tweedaagse werk ik samen met Aeon loopbaanadvies om  deelnemers te helpen de regie over hun eigen toekomst te (gaan) voeren. In de bijlage lees je meer over de opzet, het resultaat, de planning en de kosten.

Mochten er in jouw omgeving, organisatie of bij collega’s situaties ontstaan van dreigend ontslag dan kan deze tweedaagse een effectief hulpmiddel zijn voor mensen. Om hun situatie onder ogen te zien en de regie in eigen hand te (gaan) nemen. Onze ervaring is dat mensen het waarderen om stil te kunnen staan bij hun ontslagsituatie om van daaruit in beweging te komen. Vanzelfsprekend kan deze training ook in-company gegeven worden of onderdeel uitmaken van een outplacementtraject.

Mocht je meer over de tweedaagse ‘ontslag in perspectief’ willen weten, dan kun je contact opnemen met mij of met Aeon loopbaanadvies.aeon-ontslag-in-perspectief-2a