Ervaring en Opleiding

     Ervaring/opleiding

Mijn naam is Leny van Rooijen en ik woon met veel plezier al jaren in de buurt van Arnhem. Ik ben geboren in de Betuwe en daar is de liefde voor natuur en de buitenlucht ontstaan. Hier kan ik mijn inspiratie halen, ontspannen en mijn ‘accu’ weer opladen bijvoorbeeld met wandelen en hardlopen.

In mijn werk en leven heb ik zelf ervaren hoe het is om nieuwe uitdagingen aan te gaan, mijn bewust- zijn te vergroten, oude overtuigingen los te laten, angsten onder ogen te zien en vooral om mijn eigen kracht en intuïtie te (her) ontdekken.

Ik heb ruime ervaring en expertise in het domein wonen, zorg en welzijn. Gewerkt als allround wijkverpleegkundige, adviseur voorlichting en gezondheidsgedrag, senior projectleider cliëntenparticipatie en als manager. De vraag is steeds, hoe kunnen we samen de dienstverlening prettiger, slimmer en vooral waardiger organiseren. Sinds 2010 ben ik als (team)coach, trainer, adviseur gaan werken omdat ik vooral geraakt wordt in het directe contact met mensen en geboeid ben door de interactie met de werkomgeving.  

Professionals, managers en teams coachen, persoonlijk leiderschap bevorderen, daar word ik enthousiast van. Ik prikkel, spiegel, confronteer en ben supporter en uitdager. Met verrassende en actieve werkvormen spreek ik verlangens en verborgen kwaliteiten aan en ondersteun ik bij het doorbreken van oude patronen met een blijvende impact.

Naast psychosociale kennis en praktijkervaring heb ik mij o.a. laten beïnvloeden door life coaching, voice dialogue, NLP, familieopstellingen, lichaamswerk, positieve psychologie en systemische interventies. En bovenal heb ik vooral het werken met hart, hoofd en handen weten te combineren.

Specialisatie: omgaan met perfectionisme, omgaan met innerlijke conflicten, kunnen beteugelen van gedrevenheid, zelfvertrouwen en veerkracht.

Ik werk zowel voor bedrijven als voor particulieren. In onderling overleg kunnen coachgesprekken op een van de werklocaties van de klant gepland worden.

Voor meer informatie zie nl.linkedin.com/in/lenyvanrooijencoaching.

Registeropleiding
De gevolgde opleiding Life Coaching van Atma is geaccrediteerd door Stichting HBO Nederland (SHO) en Stichting Post HBO Nederland (SPHBO). Dit zijn landelijke organisaties op het gebied van HBO en Post-HBO opleidingen en maken deel uit van Stichting CPION; Centrum voor Post Initieel Onderwijs. Daarnaast heb ik de leergang Systemische interventies gevolgd. 

Mijn registratienummer: SPHBO- 65227-59251  KvK- nummer 54940656

Ik ben ook aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO, dit is een zelfstandige stichting met als doel ‘professionalisering van het beroep van coach’.